Anti-Age Collagen Hyaronique tretman

Lice

SOTHYS je kreirao i patentirao novu Cosmeceutical Anti-Age liniju, eksluzivni koncept, koji se bazira na profesionalnoj dijagnozi od strane terapeuta. Uzima se u obzir tačna starost kože svakog klijenta ponaosob, sa ciljem da svaki klijent dobije efikasan i njemu potpuno prilagodjen anti-age program.

Anti-Age Revolution!

 

collagen-hyaluronic

Elastin, kolagen i hijaluronska kiselina, tri prirodna sastojka kože, imaju glavnu ulogu u procesu njenog starenja. Tokom tog procesa, njihov kvalitet i kvantitet opada, a kao rezultat nastaju bore, opuštena i beživotna koža.

Novi Sothys Anti- Age program je rešenje za taj problem. On sadrži:

  • H2CR komplex koji dugoročno optimizira funkcije kože
  • Specijalni anti- age aktivne sastojke koji odgovaraju cpecifičnim potrebama kože prema stepenu starosti, a deluju na tri prirodna filera u koži
  • Ekskluzivni laneni kompleks iz Sothys Auriac istraživanja, bogat Omega 3 i sećerima koji kožu snadbevaju esencijalnim masnim kiselinama i čuvaju joj vitalnost i svežinu

Vrlo efikasan tretman po meri klijenta kombinuje moćni koktel peptida, antioksidanata, učvršćujućeg kolagena i hijarulonske kiseline.

COLLAGEN hyaluronique tretman, može zameniti dermo- estetske hirurške tehnike, a takođe perfektno održava rezultate ovih zahvata.KAO DA STE VRATILI VREME NEKOLIKO GODINA UNAZAD.

Mineralna mikrodermoabrazuja vulkanskim kamenjem i salicilna kiselina pripremaju kožu da bolje prihvati “injection like” efekte hijarulonskog seruma za popunjavanje bora.Sledi Digi- Esthetique masaža lica sa patentiranim serumom za elastičnost kože, a preko svega Collagen lifting maska koja popunjava bore, oblikuje oval i ima lifting efekat.

Efekti smanjenja znakova starenja su vidljivi odmah nakon tretmana, a zahvaljujući Sothys Cosmeceutical Anti- Age patentu, tretman ima i produženo, dugotrajno dejstvo.
Naučno je dokazano, a i Vi možete lako proveriti, da nakon samo 3 tretmana, koža izgleda i praktično jeste 4 godine mlađa.

Testovi su rađeni na 41 ženi, koje su imale po 3 tretmana. 90% testiranih, nakon tretmana, osećale su da su izgledom vratile 4 godine svojoj koži, odnosno da im je koža 4 godine mlađa nego pre tretmana.

NE DOZVOLITE DA VAŠA KOŽA IMA VAŠE GODINE!!!

Претходни чланак
Ljubičasta print maska za revitalizaciju
Следећи чланак
Quantum Resonance Magnetic Analyser
Нема резултата.