B/S Spange – rešenje za urastao nokat

Nokti

Nokat urasta u nokatni kanal i pri tome nastaje bolna oteklina uz mogućnost infekcije.

Uzrok urastanja može biti genetski, pogrešno sečenje nokta, preuska obuća itd. Lečenje uraslih noktiju tradicinalnim metodama je dugotrajno.

U dugogodišnjoj praksi svakodnevno se susrećemo sa ovim problemom. Često su u pitanju i deca, koja ovaj problem uglavnom nasleđuju od svojih roditelja. Bolovi su intenzivni. Posle urađenog medicinskog pedikira, olakšanje  se odmah oseća, ali postavlja se pitanje kako sprečiti ponovno urastanje?

Dr. Bernardo Stolza iz Nemačke je patentirao B/S Spange. To je moderna medicinska metoda kojom se brzo i bezbolno ispravlja urastao nokat. Deluje na urastao nokat tako što vuče bočne krajeve uraslog nokta na gore i ispravlja ga u rastu.

Tretman se ponavlja na mesec dana sve do konačnog izlečenja. Broj ponovljenih tretmana zavisi od težine urastanja. B/S Spange su potpuno sigurne i bezbedne i za dijabetičare, jer nemaju metalni deo koji stvara pritisak te ne postoji mogućnost stvaranja rane. Napravljene su od duroplasta ojačanog fiberglasom. Kontrola svake spange se vrši magnetno – indukovanim procesom, tako da svaka spanga ima istu silu izvlačenja nokta. Vrlo su praktične, jer se ne primečuju na nokatnoj ploči, nokat može i da se lakira, što je bitno za zenski deo populacije!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo rešenje za bolno urastanje nokta! Probajte i uverite se!

 

 

 

sponge-images-1

sponge-images-2

Претходни чланак
Turbo Solarijum
Следећи чланак
Bušenje ušiju i nosa
Нема резултата.