Body Master

Telo

Aparat BODY MASTER, je uređaj za oblikovanje tela. Svojim karakteristikama pokazuje širok dijapazon oblasti koje se njime mogu tretirati. On je konstruisan tako da utiče ne samo na razgradnju celulita i masnih naslaga, već svih neestetskih promena na telu.

Princip rada zasniva se na izazivanju mišićnih kontrakcija, različitim mikro strujnim impulsima, koji su programirani za otklanjanje različitih nedostataka na telu, a biraju se preko LCD monitora. Pravilnim aktiviranjem mišićne mase pasivnim putem, podstiče se povećanje energetske potrošnje, najpre iz mišića, a nakon toga i iz okolnih masnih naslaga, koje su stvorene dejstvom različitih faktora.

Pravilnim korišćenjem odnosno određivanjem pravog programa ili kombinacijom programa, postižu se značajni efekti u redukciji celulita, zatezanju mišića i pospešivanju limfne drenaže.

Usled loše cirkulacije i dužeg stajanja, često dolazi do zastoja u limfotoku. Limfa se uglavnom nagomilava u distalnim delovima tela i stvara osećaj bola, težine u nogama, a pogoduje i stvaranju celulita zbog zadržavanja toksina. Uz pomoć programa za limfnu drenažu, limfa se drenira prema srcu i na taj način ove tegobe nestaju. Već nakon prvog tretmana postiže se efekat lakoće u nogama i smanjuje se njihov obim. Efikasnost tretmana se može povećati ručnom masažom. Kod celulita je ona obavezna.

Kome se ne preporučuje stimulacija strujnim impulsima:

  • osobama sa ugrađenim metalnim predmetom u organizmu
  • srčanim bolesnicima
  • ženama u trudnoći

Elekrode se ne postavljaju na obolela mesta, neposredno posle operacije ili na otvorene rane.

Ukoliko se radi razgradnja celulita radi se 10- 12 tretmana.

Ukoliko se radi limfna drenaža radi se 5- 10 tretmana. Tretmane treba raditi svakog drugog dana.

Ukoliko se radi program jačanja gluteusa, radi se 10 tretmana. Nakon pauze od 7 dana, postupak se može ponoviti.

 

 

Претходни чланак
Parcijalna masaža
Следећи чланак
Turbo Solarijum
Нема резултата.