Trajna šminka

Lice

Trajna šminka je idealno rešenje za zaposlene žene! Olovkom se unapred iscrtaju konture obrva, očiju i usana. Korekcije se mogu vršiti sve dok se dobije idealan rezultat i savršen oblik.
Trajnom šminkom se mogu:

  • Uvećati usne, (radi se iznad konture usana), sa obaveznim senčenjem kako bi se popunio prostor između iscrtane i prirodne konture usana
  • Uokviriti i naglasiti prirodne konture usana
  • Dobiti potpuno novi oblici obrva
  • Retke obrve pretvoriti u guste
  • Istaći oči, iscrtavanjem gornje i donje ivice kapaka. Možete da birate između blagog ruba oko očiju, čime trepavice deluju gušće, a oči dolaze do izražaja, ili eyeliner- a koji je intenzivniji i preporučuje se ženama koje imaju potrebu za svakodnevnim šminkanjem

Nakon pripreme, sledi odabir boja. Otvara se sterilni sistem (igla, držač za iglu i posuda za boju), sve pred klijentom. Nanosi se anestezija i intervencija može da počne. Uvek je mnogo bolje izabrati svetliju boju, da bi se klijent navikao na promenu. Na korekciji uvek može da se doda malo tamnijeg pigmenta i ponovi postupak. Otoci koji se javljaju posle intervencije prolaze za nekoliko sati, a krastice spadaju u roku od 3- 5 dana.

Postojanost boje je individualna i traje od 2 godine za svetle boje, do 5 godina za tamne boje. Pigmenti su antiseptični, antialergijski i dermatološki ispitani.

 

 

Претходни чланак
Bušenje ušiju i nosa
Следећи чланак
Epilacija radio talasima
Нема резултата.