Salon je osnovan 2001.god. Posle završenih studija Željka Živković započinje rad imajući čistu viziju šta i kako kozmetičar treba da radi. Salon je počeo da se razrađuje strpljivo i isključivo preporukama klijenata.

Na početku je fokus bio na nezi lica i tela, ali se širenjem palete usluga i broja klijenata javila potreba za proširenjem stručnog kadra. Salon STAR počinje da upošljava kozmetičare sa diplomom Medicinske škole ,,Nadežda Petrović“,  sa kojom ima saradnju punih petnaest godina Učenicima te škole salon pruža praktičnu nastavu. Potvrda saradnje je veliki broj zahvalnica i priznanja uručenih od strane ove obrazovne ustanove.

Deviza salona postaje kvalitet i inovacija, tako da svaki novi stilista ili kozmetičar polaže „majstorski“ ispit provere znanja pre nego što mu se dozvoli rad u salonu. Redovni smo posetioci najvećih svetskih sajmova kozmetike u Bolonji i Dizeldorfu. Trudimo se da vam donesemo svetske trendove i standarde. U radu koristimo najmoderniju vrhunsku opremu i preparate najpoznatijih svetskih proizvođača u oblasti kozmetike i medicine.

Naš stručni tim čine četiri kozmetičara i dva frizera.

Ovde u salonu mi slušamo naše klijente i dajemo im sugestije shodno njihovim osobenostima. Naš visoko obučen profesionalni tim je potpuno posvećen pružanju vrhunskih usluga u opuštenoj i udobnoj atmosferi modernog ambijenta. Pozivamo Vas da osetite razliku i uživate!