U lepoti lica, oči igraju možda i presudnu ulogu. Zato ih nekako treba istaći, naglasiti ih.To se postiže oblikovanjem obrva, farbanjem obrva i trepavica, nadogradnjom trepavica i mini valom trepavica.

Korekcija i oblikovanje obrva

Dobro odrađenom korekcijom i oblikovanjem obrva potpuno se menja izraz lica. Kod oblikovanja obrva, treba voditi računa da se ispoštuje dužina, koren obrve i visina luka, za koju postoji pravilo: koren nosa- ugao oka. Obrve se mogu oblikovati pincetom i voskom.

Farbanje obrva

Kada smo odradili korekciju i oblik prelazimo na boju obrva. Farbanje obrva je postupak potamnjivanja obrve bojama namenjenim u te svrhe. Posle  farbanja obrve su izraženije. Boja uspešno prekriva sede dlake. Nijanse boja se kreću od svetlo smeđe do crne. Postupak farbanja traje 20 min, a boja je postojana naredne tri nedelje.

Farbanje trepavica

Efekat je odličan kod svetlih i smeđih trepavica, (plavuša), trepavice  su izraženije. Idealna zamena za maskaru u letnjim mesecima. Nijanse boja su od tamno braon do crne. Postupak farbanja traje oko 20 min, a boja je postojana naredne tri nedelje.

Nadogradnja trepavica

Žene uvek teže savršenom izgledu, a dugačke i guste trepavice su svakako poželjne i na vrhu liste prioriteta. U koliko ne želite da svako jutro mažete maskaru, nadogradnja trepavica nudi rešenje. To je laka i bezbolna metoda. Trepavice izgledaju prirodno i naglašavaju lepotu Vaših očiju.

Klijent može da izabere kratke, srednje i extra duge dlačice, najčešće u crnoj boji. Mi koristimo tehniku nadogradnje sintetičkim pramenovima, koji deluju vrlo prirodno i zavodljivo. Koristi se crni lepak, a ako uz to izaberete duže dlačice, oči dobijaju mačkast izgled sa efektom ajlajnera.

Veoma je važno da se trepavice ne kvase vodom, uljima ili kremama u prvih 24h nakon nadogradnje. Nove trepavice će trajati 3- 4 nedelja. Za maksimalan rezultat preporučuje se barem jedna korekcija da bi se dodale dlačice koje nedostaju.

Nakon nadogradnje, nikako ne treba trljati trepavice prilikom umivanja. Što se tiče skidanja šminke, treba biti malo obazriviji i nežniji, a preporučuje se i korišćenje odstranjivača na vodenoj bazi.

Mini val trepavica

Postupak traje do 40 min. i potpuno je bezbolan i bezbedan. U zavisnosti od toga da li su trepavice duže ili kraće, odabiramo veličinu viklerčića. Važno je dlačice dobro postaviti, da se ne prepliću i ne savijaju. Kiselina koja se nanosi je potpuno bezbedna i namenjena specijalno za ovu svrhu. Rezultati su isti kao kod uvijanja uvijačem za trepavice. Posle odradjenog mini vala, trepavice se farbaju u crno, čime se postiže da efekat bude potpun. Idealno za letnji period pred odlazak na more!

Efekat uvijenih trepavica traje naredne 4 nedelje.