Caviar tretman

Lice

Tretman kavijarom i žitaricama, za najzahtevnije kože

UNIQUE tretman, je koncentracija energetskih, regenerativnih aktivnih sastojaka, koji jačaju odbrambenu moć kože. Sadrži biljne i morske aktivne sastojke, bogate mineralnim i esencijalnim masnim kiselinama, s ciljem da stimuliše sve procese u koži, podstakne hidrataciju epiderma, vrati svežinu i elastičnost koži. Izuzetni rezultati već nakon prvog tretmana. Koža je tonirana, glatka, zdravijeg je izgleda i relaksirana. Otklanja umor i vidno smanjuje znake starenja kože. dajući joj svežinu.

Fito-Marin i biljni kompleksi:

KAVIJAR EKSTRAKT, hranljivi i regenerativni sastojak, izuzetno bogat proteinima, mineralima i elementima u tragovima koji su potrebni ćelijama.

MORSKI KOLAGEN, prava zamena našem sopstvenom kolagenu, štiti kožu, glača bore i ima izuzetno hidrantno dejstvo.

MORSKI GLIKOGEN, daje energiju ćelijama i deluje anti- stresno na kožu. Ojačava odbrambenu moć kože, koja postaje otpornija na spoljne agresije.

TAMARIND. Seme ovog egzotičnog voća ima izuzetno povoljno dejstvo na imunitet kože, regeneraciju i dejstvo protiv slobodnih radikala.

PŠENIČNE KLICE, hrane i revitalizuju.

LEŠNIK, remineralizacija i anti- stres dejstvo.

SUNCOKRET, drenira toksine i čisti ten.

QUINOA, puni kožu esencijalnim masnim kiselinama. Koža je regenerisana, nahranjena i snabdevena anti- stres i energetskim aktivnim sastojcima, sposobna da se bori protiv svih spoljnih i unutrašnjih stresova koji dovode do starenja.

Trajanje tretmana: 1h, 30 min.

Ovaj tretman se preporučuje kao intenzivan anti-stres i anti-age tretman, posebno kod suve i zrele kože.

Претходни чланак
Aromatis tretman za oči
Следећи чланак
Ljubičasta print maska za revitalizaciju
Нема резултата.