Bušenje ušiju i nosa

Ostalo

Zahvaljujuči kući STUDEX, koja ima tradiciju od tri decenije, bušenje ušiju i nosa je postalo komforno, bezbolno i sigurno.

Bušenje ušiju pištoljem u univerzalnom sistemu omogućava sigurno i brzo bušenje ušiju. Oblik pištolja, odnosno njegove drške, prilagođen je šaci što omogućava siguran položaj za vreme bušenja ušiju. Mehanizam instrumenta potisne minđušu kroz ušnu školjku za manje od 1/10 sekunde i automatski instalira šrafić minđuše na svoje mesto. U ponudi je preko trideset različitih minđuša: bele i žute kuglice. sa cirkonom, zvezdice, trougao, kvadratići, cvetić… Ono što je mnogo bitnije od oblika je to da su minđuse upakovane sterilne tako da kada se jednom otvore više nisu za upotrebu. Napravljene su od titanijuma, nerđajućeg čelika, od koga se inače prave medicinski instrumenti i na njega niko ne može biti alergičan.

Kada se probuše uši medicinske minđuse treba nositi minimum tri nedelje. Posle ovog perioda, stavljate svoje minđuse, koje ste predhodno dezinfikovali, vodeći računa da to ne bude odmah bižuterija. Prva tri dana posle bušenja, ne treba dirati minđuse, a posle tog perioda s vremena na vreme treba okrenuti minđušu u krug. Kod mališana koji pipkaju i ponosno pokazuju minđuše, treba ih čistiti svako veče hidrogenom 3%. Kada deci menjate medicinske minđuse u prave, nemojte biti neodlučni i odlagati stavljanje, jer je kod dece zarastanje vrlo brzo. Ako mislite da to ne možete uraditi sami, uradićemo mi.

Svaka devojčica dobija diplomu za hrabrost, sa svojim imenom, prezimenom i datumom. Imaće je kao uspomenu i na nas i na ovaj „bitan“joj događaj!!!
Bušenje nosa se vrši specijalno dizajniranim plastičnim pištoljem koji je sterilno upakovan zajedno sa mindjušom i za jednokratnu je upotrebu. Mindjuša postavljena na pištolju buši nos i automatski ostaje u njemu. Ovo je vrlo praktična i bezbedna metoda. I ova mindjuša je kao i za uši napravljena od titanijuma. Treba je nositi minimum tri nedelje. U ponudi je mindjuša bela- beli cirkon i mindjuša žuta sa cirkonom.

 

busenje-1

busenje-2

busenje-3

busenje-4

busenje-5

 

 

 

 

 

Претходни чланак
B/S Spange – rešenje za urastao nokat
Следећи чланак
Trajna šminka
Нема резултата.