Epilacija diodnim laserom

Lice, Telo

Trajna epilacija diodnim laserom se bazira na selektivnoj dinamici svetlosti i zagrevanja. Laserski zraci se usmeravaju na kožu, gde se apsorbuju u pigmentu folikule dlake. Svetlosni zraci se u koži pretvaraju u toplotu koja trajno uništava folikul dlake. Diodni laser sa tri talasne dužine je pouzdano i efikasan. Njimea se može tretirati veoma osetljiva koža (veoma svetlih i veoma tamnih dlaka). Bez obzira na kom tipu kože se primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog kontrolisanog laserskog snopa. Velika prednost ovog lasera je što se dlake uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije. Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka. Tokom epilacije laserom ciljana struktura je pigmet koga ima najviše u dlaci. Laserskom epilacijom, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena gde se dlaka praktično rasprsne od toplote i na taj način ošteti svoj koren, a sa oštećenjem korena dlake, značajno se usporava njen rast. Broj tretmana zavisi od kvaliteta dlake i boje.

Priprema za tretman:

  • Ne čupati 4-5 nedelja pred tretman
  • Brijati
  • 4-5 tretmana je prosek

Da li je bolno?

Za vreme tretmana oseća se blago peckanje na osetljivim delovima tela i delovima gde je veća gustina folikula dlaka. Diodni laser poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini prijatnom.

Reziltati:

Efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana gde je primetna proređenost dlaka tretirane regije. Nakon minimum 6 tretmana možemo smatrati rezultat zadovoljavajućim, a to je za 80% manja vidlivosti dlaka.

Претходни чланак
Carbon laser Peel (Holivudski piling)
Следећи чланак
BB Glow
Нема резултата.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed